Top 10 halloween kostuums voor vrouwen

Ook dit jaar hebben we weer de top 10 leukste halloween kostuums voor vrouwen op een rijtje gezet. Elk jaar beoordelen wij alle ideeën zodat jij het beste uit de verf kan komen. Halloween is de dag dat je zo gek mag doen als je zelf wilt. Kleed je zo eng mogelijk aan om de show te stelen op het feest. Als vrouw moet je natuurlijk elegant uit de hoek komen en daar houden we rekening mee. Bekijk snel alle outfits in de onderstaande lijst.
Inhoudsopgave
Halloween kostuum vrouwen duivel
Halloween kostuum 1:

Duivel

Bekijk alle kostuums >>
Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
heks kostuum vrouwen halloween
Halloween kostuum 2:

Heks

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
zombie halloween outfit vrouwen kostuum
Halloween kostuum 3:

Zombie

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
creepy clown halloween outfit vrouwen
Halloween kostuum 4:

Creepy clown

Creepy clown

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Foute engel kostuum zwart vrouwen halloween
Halloween kostuum 5:

Zwarte engel

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
skelet kostuum vrouwen halloween
Halloween kostuum 6:

Skelet

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Nonnen kostuum vrouwen halloween
Halloween kostuum 7:

Non

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Zuster halloween kostuum vrouwen
Halloween kostuum 8:

Zuster

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Scientist halloween kostuum outfit vrouwen
Halloween kostuum 9:

Scientist

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
spider kostuum outfit halloween vrouwen dames
Halloween kostuum 10:

Spin

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Inhoudsopgave

Halloween kostuum vrouw

Met Halloween mogen de kostuums weer tevoorschijn komen! Weten jij en je vriendinnen al hoe jullie dit jaar vermomd gaan worden en wie er het engst uit gaat zien? Dit jaar mag het allemaal mysterieuzer, bloeddorstiger en angstaanjagender dan ooit! Ga dit jaar in een originele griezel outfit, waarin stijl, klasse en bijpassende accessoires jou de hoofdpersoon van de avond maakt. De horror thema’s worden met de jaren uitgebreid, mede door nieuwe griezelfilms die uit zijn gekomen. De keuze is daarom dit jaar ook reuze en worden met de jaren steeds echter. Waar je vroeger met een simpele outfit en masker al klaar was, is het met de jaren uitgegroeid tot een waar kijkspektakel waar je de ster van de avond bent. Alles word tegenwoordig met Halloween van top tot teen groots aangepakt, outfits en bijhorende accessoires laten alle griezels er zo echt uitzien, alsof ze zo uit de film zijn gelopen. Benieuwd naar de meest bizarste Halloween kostuum voor de vrouw? Lees dan gauw verder!

Halloween kostuum voor vrouwen

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de Halloween outfit voor de vrouw is dit jaar heel divers. Staat jouw favoriete Halloween voor vrouwen er tussen? De populairste Halloween kostuum dames op een rij.
Heks
Een heks kan iedereen af en toe zijn, maar een echte heks worden is een hele kunst met Halloween! Hoe echter je kostuum en accessoires eruit zien, hoe meer je je ook een echte heks gaat voelen! Wedden dat je stem ook heerlijk akelig gaat klinken als je helemaal heks-proof bent? Met een kromme pukkelneus en heksenhoed vlieg je op je bezem weg, voorgoed.

Engel des doods
Gevallen Engelen houden van rondwaren op oude begraafplaatsen. Ze wachten hun mannelijke slachtoffers op, die een geliefde hebben verloren en aan het graf staan te rouwen. Ze verleiden de slachtoffers en nemen ze mee naar hun dodenrijk. Ben jij de nieuwe Engel des Doods die haar krachten verkrijgt door te teren op het verdriet van anderen?

Non
Nonnen hebben altijd wel iets engs over zich gehad, maar na de bioscoopfilm ‘The Nun’, zijn ze een van de griezeligste vrouwen geworden. Jij laat in je nonnenoutfit met bijhorende kruizenketting, zwart geschminkte ogen en verrotte nagels iedereen wegrennen! Valak de non verschijnt op de meest onverwachte momenten en bezorgt iedereen ware schrikmomenten.

Psychopaat
Met deze outfit weet je zeker dat je niet normaal bent. Je ziet er onuitstaanbaar en vooral ontoerekeningsvatbaar uit. Het ene moment ben je lief en aaibaar, het andere moment een onvoorspelbare gek. Ben jij de nieuwe Harley Quinn en net zo gestoord? Niemand weet met jou in de buurt of ze de nacht wel halen…

Cruella de Vil
Verkleed als de grootste hondenhater hou jij iedere dierenvriend ver uit je buurt. Cruella behoud haar charme en heeft een goede kledingstijl. Ze ziet eruit om door een ringetje te halen, maar ondertussen wilt ze jou ook villen! Oppassen dus voor deze vrouw.

Geest/spook
Wie is er niet bang voor geesten? Tegen een inbreker kun je je nog verweren, maar een geest verslaan, is bijna onmogelijk! Met deze outfit hoef je niet eens meer boe te roepen. Men kan zich niet eens verstoppen, want geesten kunnen overal bij.

Zombie
In een wereld vol zombies kun je kiezen uit twee opties; of je bent een strijder en probeert de wereld te redden, of je kiest voor de makkelijke weg en wordt er zelf een! Afgehakte armen, benen, een half hoofd met een uitpuilend oog…hoe wil jij als ondode gaan?

Gothic
In deze kledingstijl ben je misschien wel de meest mysterieuze engerd van de avond. Nors kijkend en iedereen afsnauwen mag met Halloween allemaal. Mensen kunnen geen hoogte van je krijgen en willen het liefst zo ver uit je buurt blijven. Maak met speciale gothic schmink je ogen maar lekker zwart en draag de gekste coolste ringen en kettingen als accessoires.

Vampier
Vrouwelijke vampiers zijn sexy, maar bloeddorstig. Ze willen maar een ding van je en dat is je warme bloed drinken. Hoe gevaarlijk ze ook zijn, iedereen raakt betoverd door hun verschijning. Ga jij als vampier en de bloedavond van je leven hebben? Maak je outfit af met de grootste en scherpste vampiertanden ooit!

Verpleegster
Dodelijke verpleegsters zijn ook dit jaar weer erg trendy. Wat men niet weet is dat de verpleegsters al dood zijn en hun slachtoffers graag willen onderzoeken waar ze met hun dodelijke injectie kunnen prikken of met een scalpeermes je hoofdhuid kunnen verwijderen. Verzin zelf naar keuze de bizarste martelaccessoires erbij, of neem ze allebei!

Duivel
Dit jaar zijn de Duivelinnen nog duivelser dan ooit. Hoe charmant en mooi ze ook mogen ogen, deze griezels zijn ongelooflijk slecht en gevaarlijk. Ze nemen iedereen mee naar de demonenwereld en laten je achter in het vagevuur, waar men voor altijd zult branden. Deze hel is ondraaglijk en slachtoffers zullen wensen dat ze de duivel nooit tegen waren gekomen. Bij een duivel outfit hoort natuurlijk ook een duivelshoorn en satansvork.

Lijkbruid
Aan de ene kant van het gezicht ben je gewoon jezelf…maar schijn bedriegt. Aan de andere kant kun je duidelijk zien dat je een skelet in wording bent. Je bent een bruidje van de dood en brengt ongeluk en pech aan iedereen die je pad kruist. Je trouwjurk zit vol met bloed, of het van jezelf is of van anderen, zal altijd een groot mysterie blijven.

Doodkapje
Was Doodkapje eigenlijk een wolf in schaapskleren, of was ze een hele oude slechte ziel? Jij als Doodkapje zal het niemand vertellen, want dat zullen je slachtoffers vast niet durven vragen. Doodkapje zal haar slachtoffers verleiden om een hap uit haar mand met koekjes te nemen en zijn dan verloren. Doodkapje neemt je mee naar de onderwereld, waar je nooit meer uit komt. Je hebt in feite je ziel verkocht aan deze demon.

Maleficent
Misschien is Maleficent wel de intelligentste slechterik van de horror scene. Haar elegante verschijning laat zien dat ze op en top vrouwelijk is. Dat is tevens de grootste valkuil die er is. Ze is de meesteres van het kwaad en als ze eenmaal haar zinnen op jou heeft gezet, ben je nergens veilig meer!

Vrouwelijke horrorclown
Je weet nooit wat een gewone clown eigenlijk echt te verbergen heeft. Een horror clown hoeft niks te verbergen, die hoor je met zijn cirkelzaag al van verre aankomen. Deze wezens lijken van een andere planeet te komen en willen maar een ding. Alles vernietigen die ze in hun cirkelzaag vizier hebben. Ga jij vermomd als de vrouwelijke horrorclown? Vergeet dan niet je cirkelzaag!

Dodelijke piratenvrouw
Piraten zijn slechte personen, maar vrouwelijke piraten zijn misschien nog slechter! Voor je het weet, werd je zomaar om niks gekielhaald of levend van boord gegooid. Houd een onvoorspelbare piraat dus liever blij en te vree en neem daarom altijd een flesje rum mee! Bij een piraten outfit hoort een zwaard, pruik en piratenhoed als accessoires bij.

The Exorcist
Iedere horror liefhebber kent het bezeten meisje uit de Exorcist wel. Het was een van de eerste enge film die in de bioscoop uitkwam. Verkleed als dit demonenmeisje zul je iedereen de stuipen op het lijf jagen. Een pruik met krullen, dode ogen en kruis maken je outfit af.

Annabelle
Met de Annabelle outfit ben je verzekerd van een top griezel outfit. De pop Annabelle herbergt vreselijke geheimen en is bezeten door een sterke demon. Jij als levensgrote Annabelle pop ziet er doods en behoorlijk eng uit. Als accessoire kun je kiezen uit een rode vlechtenpruik met poppenmasker of je kiest voor echte schmink.

Leuke bijpassende accessoires

Met een griezeloutfit kom je al heel ver, maar met de bijpassende accessoires is het pas echt af. Wat is een vampier zonder tanden? En een horror verpleegster zonder bloed? Met maskers, schmink, nepbloed, kruizen, bezems, hoeden, klauwnagels of andere accessoires die bij je outfit horen, ben je de horror queen van de avond! Wat dacht je van verschillende soorten kleurenlenzen in alle pupilvormen. Driehoek, strepen of sterrenogen. Heb je geen zin in zware Halloween make-up? Een masker op je gezicht en een pruik kunnen de perfecte uitkomst bieden. Je kunt het niet bedenken of er is een accessoire die bij de Halloween kostuum voor dames past. Om de boel wat op te laaien, kun je kiezen om nep spinnen of andere enge ongedierte, gelbloed of nep kots mee te nemen om mensen af te schrikken die nog niet echt geloven dat jij deze avond écht vreselijk eng bent!

Goedkope Halloween outfits voor dames

Heb je een klein budget, dan kun je net zo goed meedoen. Met een beetje fantasie en goede ideeën laat jij anderen inspireren door je Halloween outfit voor vrouwen zo goedkoop mogelijk te scoren. Je kunt je goedkope outfit voor vrouwen ook zelf bloederiger maken met rode verf, in plaats van nep bloed. In de Halloween shop vind je de meest uiteenlopende Halloween kleding of andere thema’s die voor ieders budget mogelijk is. Als je een beetje creatief bent kun je er ook aan denken om zelf een horrorkostuum te maken.

Zorg ervoor dat je uniek gekleed gaat

Iedereen wilt met Halloween eruit springen en het engste gevonden worden. Je wilt tenslotte niet ten prooi vallen aan iemand die er nog angstaanjagender dan jou uitziet. Je wilt op gelijke hoogte staan met de grootste griezels om je heen. Zorg dat jij het verschil maakt, door uniek gekleed te gaan. Dat doe je door je Halloween kostuum voor vrouwen compleet te maken. Een simpele accessoire kan al een groot verschil maken. Of de juiste schmink kan jou naar een enger niveau tillen. Wat misschien een leuk idee is, is dat je zelf je eigen outfit samenstelt. Je bent dan echt helemaal origineel en uniek gekleed, wat je een blikvanger met Halloween maakt. Je kunt kiezen uit twee of meerdere kostuums en er een geheel van maken. Bijvoorbeeld; een gothic vampier als horror verpleegster, of een zombie en non, samengesteld. Laat je fantasie lekker los met Halloween en geniet van al die bange en bewonderende blikken om je heen!

Let’s party!

Yes, het is tijd om wat mensen de schrik van hun leven te geven, of erger. Jij bent in ieder geval klaar om te feesten en de nachtmerrie van je slachtoffers uit te laten komen. Naar welk Halloween feest je ook heen gaat, jij kan in je outfit niet meer stuk! Iedereen kijkt zijn ogen uit als jij binnenkomt. Je ziet eruit als een echte griezel die een horrorfilm uit is gestapt. Halloween is de dag dat je maar een keer per jaar mag flirten met dood en verderf!

5/5 - (4 stemmen)
Veel gestelde vragen
Dit zijn duivel kostuums. Elk jaar zijn de meeste vrouwen verkleed als een duivel. Des te leuker om unieker te gaan kleden.
Dit is eenvoudig. Het enigste wat je nodig hebt zijn goedkope kleding, nep bloed, verf, make-up en accessoires.
Dit is om het zelf te maken. Bekijk onze pagina over DIY.