TOP 10 leukste halloween kostuums voor mannen in 2022

Halloween staat weer voor de deur en daarom hebben wij de top 10 leukste halloween outfits voor heren op een rijtje gezet. Wij volgen alle trends op de voet, dus zo ook dit jaar. Jij kunt hier inspiratie op doen om deze halloween helemaal de show te stelen met jouw unieke outfit.
Inhoudsopgave
Opposuits-zombie-halloween
Halloween kostuum 1:

Opposuits Zombie

Dit zombie kostuum van Opposuits gaat het dit jaar helemaal overnemen. Dit geweldige pak ziet er strak uit en helemaal in het thema. STelle de show met deze halloween outfit en laat aan iedereen zien dat jij de man met smaak bent.
Bekijk alle kostuums >>
Orginaliteit
100%
Comfort
100%
Prijs
90%
Kans om te fixen
100%
Als je dit jaar echt wilt uitpakken is dit één van onze absolute aanraders. Elke vrouw op het halloween feest gaat versteld staan van dit strakke pak. Het is uniek, mooi, strak en je kan het jaren lang aan doen. Omdat de kwaliteit van Opposuits erg goed is, is dit een goede investering. Je hoeft maar één keer deze aankoop te doen om er jaren lang in stijl bij te lopen.
Halloween kostuum hulk mannen heren
Halloween kostuum 2:

Hulk Kostuum

Niet het aller charmantste pak, maar wel een topper. Wanneer je dit Hulk kostuum aan doet gaat iedereen het over jou hebben. Heb je vaker mensen met zo’n opvallend halloween kostuum zien lopen?

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
100%
Comfort
90%
Prijs
100%
Kans om te fixen
30%
Deze outfit is helemaal af te maken met groene schmink. Zo verander je echt helemaal in een echte hulk. Ook dit pak blijft jaren lang goed omdat de kwaliteit van hoge klasse is. Je draagt het ten slotte toch maar een paar keer per jaar. Zelf met carnaval is dit een hele leuke optie.
Stickman Kostuum mannen halloween
Halloween kostuum 3:

Stickman Kostuum

Deze vonden wij op de redactie erg grappig. Het is de Glow in de dark Stickman outfit. Wanneer het donker is, verschijn jij als een ware stickman op een feestje. Je gaat licht geven dus iedereen gaat het zien.

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
100%
Comfort
100%
Prijs
90%
Kans om te fixen
60%
Wellicht staan de vrouwen er niet om te springen, maar het ijs is direct gebroken. Mensen gaan het over jou hebben en je weet één ding zeker; niemand doet hetzelfde aan. Kies voor deze uniek Stickman outfit.
Peaky-blinders-halloween-outfit-mannen
Halloween kostuum 4:

Peaky Blinders

Peaky Blinders

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
100%
Prijs
80%
Kans om te fixen
100%
Met deze Peaky Blinders outfit steel jij de harten van alle mannen en vrouwen. De mannen zien dat jij de serie hebt gekeken en worden vervolgens enthousiast. Terwijl de vrouwen zien dat jij er verzorgd uit ziet. Het is iets duurder, maar dan heb je een heel pak. Dit pak kan je jaren opnieuw gebruiken en blijft altijd goed.
Joker opposuits mannen halloween kostuum
Halloween kostuum 5:

Joker Opposuits

Een andere topper van Opposuits: het Joker kostuum. Een erg strakke outfit die jaren lang goed blijft. Ben jij team batman of team joker?

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
100%
Prijs
70%
Kans om te fixen
100%
viking outfit mannen halloween
Halloween kostuum 6:

Viking

Een echte klassieker voor Halloween: Het viking kostuum. Deze outfit is tijdloos en kan je ook dragen op andere gelegenheden zoals carnaval. Maak de outfit helemaal af met de bijpassende accessoires, zoals het schild en de bijl.

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
70%
Comfort
100%
Prijs
100%
Kans om te fixen
80%
skelet kostuum mannen halloween
Halloween kostuum 7:

Skelet Kostuum

Weer een klassieker. Het meest iconische halloween kostuum: het skelet. Elk jaar blijft dit een topper en pas je helemaal in het halloween thema. Deze blijft tijdloos en kan je ieder jaar weer aan.

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
60%
Comfort
100%
Prijs
100%
Kans om te fixen
80%
pimp halloween outfit mannen
Halloween kostuum 8:

Pimp outfit

Wees een echte P.I.M.P. Deze outfit is toch helemaal top? Kies voor een originele outfit waarin je kan veranderen in een echte vrouwenverslinder. Met dit kostuum kan niemand jou meer tegenhouden en kan je echt voor goud gaan.

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
90%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Piraat kostuum halloween mannen
Halloween kostuum 9:

Piraat

Dit is stiekem één van mijn favorieten. Het piraten pak is en blijft een klassieker. Perfect om uit te breiden met leuke accessoires zoals een zwaard, laarzen en bloed make up.

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
70%
Comfort
90%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
vampier dracula kostuum halloween
Halloween kostuum 10:

Vampier / Dracula

Dit Dracula pak vinden wij echt geweldig. Misschien wel het beste kostuum in het thema van halloween. Je ziet er goed en strak uit. Maar toch uitgebreid. Je kan het zo gek maken als je wilt en nog steeds ben je stijlvol bezig. Een perfecte outfit voor een dik halloween feestje.

Bekijk alle kostuums >>

Orginaliteit
70%
Comfort
100%
Prijs
90%
Kans om te fixen
90%
Inhoudsopgave

Je bent helemaal klaar voor de engste tijd van het jaar met een Halloween kostuum

In oktober is het ieder jaar weer zover; Halloween staat voor de deur. In de datum kun je haast niet gaan vergissen, want dit feestje wordt ieder jaar weer gevierd op 31 oktober. Het is daarom ook helemaal geen verkeerd idee om deze datum standaard te noteren in je agenda, zodat je ruim op tijd kunt beginnen met het organiseren van een feestje of kaartjes kopen voor het feestje van het jaar. Je hebt het misschien vast en zeker al wel eens een keer gemerkt, maar dit feest wordt ieder jaar steeds populairder in ons eigen land. Misschien zie je dat er meer en meer straten zijn versierd met bijzondere decoraties of er staat een speciaal feestje op de agenda bij jou in de buurt. Het is daarom ook helemaal geen verkeerd idee om een keer te gaan investeren in een griezelige, leuke, creatieve en originele outfit. Daarvoor ben je bij ons gelukkig aan het juiste adres. Je bent dus helemaal klaar voor de engste tijd van het jaar met een Halloween kostuum uit de collectie.

Dit zijn de leukste Halloween feestjes van het jaar

Wat de leukste Halloween feestjes van het jaar zijn, hangt natuurlijk voor een erg groot deel af van je persoonlijke smaak en wat voor bedrag je graag uit wilt geven aan het evenement. Zo organiseert het pretpark Walibi bijvoorbeeld gruwelijk leuke evenementen, maar je kunt het ook zelf goed uitpakken door een eigen Halloween feestje te organiseren met een groep vrienden. Door deze dresscode uit te lichten in de uitnodiging die je gaat versturen naar vrienden of naar vriendinnen, weet je zeker dat je een onvergetelijke avond gaat beleven met een grote groep vrienden. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?  

Kies altijd voor goedkope Halloween outfits voor mannen

Om ieder feest helemaal te laten slagen en er zeker van te zijn dat iedereen uit je omgeving hier een lange tijd over na blijft praten, is het natuurlijk enorm belangrijk dat jouw outfit tot in detail klopt en dat hier goed over na is gedacht. Gelukkig hoeft die ene perfecte outfit helemaal niet veel te kosten. Kies in plaats daarvan altijd voor goedkope Halloween outfits voor mannen die je online kunt bestellen. Je haalt daardoor een complete en perfecte set in huis, zodat je eigenlijk meteen klaar bent voor de avond die komen gaat. Ook kun je meteen meerdere outfits kopen dankzij de scherpe prijs. Zo ben je meteen klaar voor meerdere feesten in een weekend en is het helemaal niet zo erg dat je outfit in de loop van de tijd kapot kan gaan. Wel zo fijn natuurlijk. Een aantal andere bekende feestjes, die zeker het overwegen waard zijn, zijn:

 • Amsterdam Halloween Party
 • A Mokum Halloween Story: Nightmare on Elementenstreet
 • Halloweezers in de Disco Dolly
 • Happy Feelings Halloween Special
 • Crazy Sexy Cool Halloween

Zorg er voor dat je uniek gekleed gaat naar het feestje dat op de planning staat 

De kans is erg groot dat je het liefste de show wilt stelen met de outfit die je uit gaat kiezen in een webshop. Zorg er daarom altijd voor dat je uniek gekleed gaat naar het feestje dat op de planning staat. Veel mensen kiezen voor een redelijk rustige outfit, maar jij kunt natuurlijk lekker uitpakken met bijvoorbeeld een bijpassend masker of een bijpassend hoofddeksel. Hierdoor ziet iedere feestvierder ook net even wat makkelijker als wat voor soort personage je verkleed bent en krijg je geen gekke blikken toegeworpen. Door online het assortiment te bekijken dat er zoal is voor dit evenement van het jaar, krijg je meteen een erg goed beeld van de stijlen die er zoal zijn. De kans is erg groot dat je snel een leuke outfit krijgt gevonden om een feest legendarisch mee te gaan maken. Heb je op dit moment al een bepaalde outfit in gedachten die je het liefste aan wilt trekken voor een feestje? Het is in dat geval de hoogste tijd om deze stijl online op te gaan zoeken en te ontdekken wat voor soort outfits er zijn waar je uit kunt kiezen. Je komt er waarschijnlijk erg snel achter dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn, zodat je dit jaar lekker goed uit kunt pakken voor het evenement dat er bij jou op de agenda staat. Wat de beste outfit is die je uit kunt zoeken, hangt volledig af van je persoonlijke smaak en voorkeur en natuurlijk het budget waar je graag rekening mee wilt houden.

Halloween is van origine een Amerikaans feest 

Wist je dat Halloween van origine een Amerikaans feest is? Trick or Treat, een spelletjes dat kinderen maar al te graag doen tijdens deze avond, komt daardoor ook vaker voor in eigen land. De kans is daardoor erg groot dat er op deze avond een groepje kinderen aanbelt bij jou aan huis, om vervolgens snoep te vragen voor dit spelletje. Het is dan we zo leuk dat je hier optimaal op voorbereid bent. Zet daarom een bakje snoep klaar en trek je eigen Halloween kostuum aan. Laat het feest maar beginnen! Wie weet neem je het restant snoep mee naar een feestje, zodat je deze traditie ook op het feest meteen door kunt zetten. Wel zo leuk natuurlijk.

Gaat er een groep meiden mee naar een feest? Kies voor een originele duo outfit

Het kan zomaar zo zijn dat een groep aanhang mee naar een feest gaat of dat jouw vriendengroep uit zowel mannen als vrouwen staat. Gaat er een groep meiden mee naar een feest? Kies voor een originele duo outfit. Dit ziet er onwijs leuk uit en je weet ook nog eens altijd zeker dat niemand de plank mis gaat slaan. Ook voor vrouwen is er vandaag de dag meer dan genoeg aanbod om uit te kiezen.

Een Halloween kostuum man is erg goed te combineren met bijpassende schminck 

Heb je een geschikt Halloween kostuum man gevonden? Dan is het ook de hoogste tijd om ook eens een keer goed na te denken over de accessoires die je toe wilt voegen. Een Halloween kostuum man is erg goed te combineren met bijpassende schminck. Voor zowel beginners als de meer ervaren feestvierders is er meer dan genoeg keuze. Denk hierbij aan witte schminck, een donker en zwart oogpotlood of rode schmink voor het maken van bloed op het gezicht of op het lichaam. 

Je hebt de keuze uit een Halloween kostuum heren in verschillende soorten stijlen

Het beste van alles? Je hebt de keuze uit een Halloween kostuum heren in verschillende soorten stijlen. Enkele bekende voorbeelden die erg in trek zijn, zijn:

 • Opposuits Zombie
 • Hulk Kostuum
 • Stickman Kostuum
 • Peaky Blinders
 • Joker Opposuits
 • Viking
 • Skelet Kostuum
 • Pimp outfit
 • Piraat
 • Vampier / Dracula

Erg leuk om voor jezelf of om samen met een groep vrienden te kopen

De kans is erg groot dat er een Halloween feestje op de planning staat waar je met een groep vrienden heen gaat. Dan is het wel zo leuk dat iedereen even goed gekleed is. Tip! Kies ervoor om een van de kostuums gezamenlijk met de hele vriendengroep te bestellen. Hierdoor valt de groep meteen op vanaf een afstand en je kunt iedereen natuurlijk ook makkelijker vinden naarmate de avond of de middag vordert. 

Je kunt je helemaal inleven in een bepaald karatker door je volledig te verkelden

Verkleden is eigenlijk niets meer dan een vorm van fantasierijk spel dat je kunt spelen. In een relatief korte tijd kun je ineens een compleet ander personage zijn en je hier ook naar gedragen. Tijdens Halloween is het vooral het doel om anderen de stuipen op het lijf te jagen. Dit fantasierijk spel stimuleert ook nog eens meteen de creativiteit. Net als kinderen, kun je ineens compleet nieuwe situaties en scènes ontwikkelen. Ook is het helemaal niet zo gek om ineens die ene onbekende andere viking, vampier of een ander karakter aan te spreken. Je hebt namelijk meteen al een erg griezelige overeenkomst, zonder dat je daar eerst achter hoeft te komen. En dat maak het communiceren op een middag of op een avond net even wat makkelijker.

De outfits zijn erg makkelijk opnieuw te dragen voor andere gekostumeerde feestjes

Wie dacht dat Halloween het enige gekostumeerde feest van het jaar is, heeft het mis. Wie weet organiseert een vriend of een vriendin in het jaar ook een ander griezelig feest of je bent in de winter in het zuiden van het land te vinden tijdens Carnaval. Al met al genoeg redenen om ook tijdens deze evenementen een griezelig kostuum uit de kast te trekken. Ook tijdens dit soort evenementen zorg je voor een originele en creatieve look en ben je zonder twijfel de gangmaker van het feest.

Heb je ook al aan griezelige accessoires gedacht om je outfit helemaal compleet te maken?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is er op het gebied van maskers en schminck erg veel keuze. Maar wist je dat je ook oneindig kunt blijven afwisselen als het aankomt op de accessoires voor de outfit? Hierbij kun je denken aan een pet als je voor een Peaky Blinders outfit gaat, griezelige tanden als je verkleed gaat als een vampier of een stoere helm als je een viking outfit scoort. Deze accessoires maken de outfit helemaal compleet en het is natuurlijk enorm leuk om in de loop van de avond accessoires om te gaan wisselen met andere feestvierders.

Een Halloween outfit heren ontvang je altijd binnen een mum van tijd in huis

Ben je overtuigd geraakt van alle voordelen die een Halloween kostuum je te bieden heeft? Dan is het tijd om hier de nodige stappen in te gaan ondernemen. Bekijk het complete aanbod online en ontdek de stijlen waar je allemaal uit kunt kiezen voor heren. Het beste van alles? Een Halloween outfit heren ontvang je altijd binnen een mum van tijd in huis. Ideaal als je op het laatste moment nog op zoek bent naar een onvergetelijke outfit die je ook nog eens meerdere jaren kunt gaan dragen. Scoor je binnenkort ook de beste Halloween outfit voor een erg aantrekkelijke prijs?

5/5 - (5 stemmen)
Veel gestelde vragen
Dit zijn vaak kostuums op basis van TV shows. Elk jaar komen er wel films of series uit waarbij een outfit erg belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan een Squid Game of La Casa de Papel kostuum.
Halloween is op 31 oktober! Dit is elk jaar op dezelfde datum.
Dit hoeft niet! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Ook kan je zelf goedkoop een eigen halloween kostuum maken. Wees creatief!